Tonje Jansson
Daglig Leder

Karina Fossum Hegge
Skredder, designer og kundekonsulent

Camilla Eskeland
Skredder og kundekonsulent i barselpermisjon

Benedikte Norum Holen
Skredder og kundekonsulent

Kjersti Ahlgren
Innehaver og grunnlegger av Christiane Brudesalong

Hos Christiane Brudesalong blir du ekstra godt ivaretatt. Her får du den unike opplevelse utenom det vanlige når du skal velge brudekjole til din store drømmedag.
Vi setter av halvannen time til rådighet i våre store luftige lokaler. Her kan du drømme deg vekk i et hav av kjoler. Vår ekspertise hjelper deg å finne drømmekjolen. Vi tar dine ønsker på alvor og vi er kjent for å være ærlige i våre tilbakemeldinger og ser hva som passer deg og din kroppsfasong. Våre dyktige skreddere er alltid på plass for å fortelle deg om hvordan tilpasning av kjolene foregår og hjelper deg dersom du ønsker å gjøre endringer på kjolen din.

Vi som jobber i Christiane Brudesalong er stolte av jobben vår, vi lever og ånder for dette hver dag og vi vet at kundene setter pris på det. Vi er ikke den største brudesalongen i omsetning, og ønsker heller ikke være det.

Vi har en del designere du ikke finner i mange salonger ellers i Norge. Dette gjør at kundene våre føler seg mer spesielle.

Vi ønsker å kjenne igjen brudene våre når de kommer inn døren, noe vi vet betyr det lille ekstra både for oss og dem. Vi vet at kunden ønsker en personlig og fin opplevelse med familie og venner tilstede når de skal velge kjole, og det er dette vi er gode på! Vi ønsker å bli kjent med kundene våre, vi er oppriktig interesserte i å høre om hele historien deres bak bryllupet.

Vi gir også gode råd om den store dagen. Vi leverer alt av klær til den store dagen, ikke bare til brud, men til brudgommen, barna og ikke minst gjestene i bryllupet.

I 2017 ble vi kåret til Norges beste Brudesalong av leserne av Bryllupsmagasinet.

Egne skreddere på huset sørger for at alt sitter perfekt. Velkommen til Christiane Brudesalong, midt i hjertet av Asker og Bærum. Vår ekspertise hjelper deg å finne drømmekjolen.

Hvordan finne fram til oss

Kommer du med tog, er det bare rett over Sandvikselva, så finner du oss rett inntil Engervannsveien.

Kjører du bil, følg Drammensveien ut av Oslo på E18 til avkjøring til Sandvika. Vi har lite parkeringsmuligheter, men muligheter for å finne i umiddelbar nærhet

Åpningstider fra 2. august 2021

Mandag, tirsdag, fredag: 10 – 17

Onsdag: Stengt

Torsdag: 10 – 19

Lørdag: 10 – 15