Leter du etter den perfekte kjolen og ønsker ikke å kjøpe en ny? Vi tilbyr også pent brukte kjoler som vil ha deg som eier.

Kjolene vi har er godkjente av oss, de er pent brukte, ikke mer enn 2 år gamle, brukt maks en gang og er fra en anerkjent designer. Kjolene er av god kvalitet og har lenger levetid enn å bli brukt kun den ene dagen.

Så hvorfor tilbyr vi dette? Jo fordi bærekraft og miljø er viktig for oss. Heller ikke alle ønsker å bruke så mye penger på en ny kjole, og derfor ønsker vi å være i tråd med tidene og tilbyr Christiane Vintage kjoler til en god pris. Godt for deg som kunde, og godt for naturen.

Så hvorfor skal du velge Christiane Brudesalong? Vi ligger sentralt til i Sandvika og er en av Østlandets største brudesalonger. Vi har kunder innom hver dag som ønsker å kjøpe nettopp din kjole.

Send oss en mail på info@christiane.no med bilder og info om kjolen din hvis du vil selge. Vi tar et gebyr for å ha kjolen i butikk, samt provisjon av kjolen.

Og til deg som vil kjøpe, se våre facebook sider hvor alle kjoler til enhver tid ligger ute: https://www.facebook.com/christianevintage/?modal=admin_todo_tour

Vi ønsker å gjøre drømmene til virkelighet for deg, enten du kjøper brukt eller ny kjole.

Velkommen til Christiane Vintage.