Alle har vi vel drømt om den store kjolen til den store dagen. Hva slags brudekjole man skal velge kommer an på hva slags bryllup man ønsker.

Ønsker man et stort og romantisk bryllup, kreves det ofte mer av kjolen enn hva som ville være normalt på tinghuset.

Det kan være frustrerende for en brud å komme inn i en butikk og starte med prøving. Det finnes jo så mange forskjellige kjoler og stiler. Hva skal man velge? Slapp helt av! Vi er her for å hjelpe deg og kan fortelle deg hva slags brudekjoler som vil passe for deg.
Her kan du se et lite utvalg av våre brudekjoler.

Etter 25 år i bransjen vet vi veldig fort hva slags kjoler som vil passe for akkurat deg. Ja, nesten bare ved å se på deg når du kommer inn i butikken, vil vi kunne fortelle deg hva slags kjoler som vil være fin til din kroppsfasong. Så gjenstår det bare å se om du er enig!

En feil mange bruder gjør, er at de prøver alt for mange kjoler. Dersom man finner fire til fem kjoler som man liker så godt at man kan tenke seg å gifte seg i de, så ikke prøv fler. Dette er en pekepinn vi har hatt i mange år som vi vet fungerer.
Prøver man for mange kjoler, blir man fort frustrert. Dette sier vi fordi vi har solid erfaring og vet at bruden ofte får det vondt når valget av kjole skal tas. Veldig ofte ender bruden opp med en av de første kjolene de prøvde. Høres det kjent ut?

Så det med at førsteinntrykket er viktig gjelder også ved kjøp av brudekjolen.

Dersom du har smale skuldre, ikke velg loddrette linjer. Velg heller vannrette. De vil løfte deg opp av kjolen på en helt annen måte og du vil få en penere holdning.

Har du derimot brede skuldre, da gjelder omvendt regel. Velg heller loddrette linjer enn vannrette. Man kan også som bredskuldret ha stroppeløst. Det kommer litt an på skjæringen på kjolen.

Mange tror at dersom man er stor så skal man skjule det med ekstra stoff. Dette er ofte feil og vil i stedet fremheve det man helst vil skjule. Velg heller stroppeløse kjoler og drapering over midjen. Dette er utrolig flott, og man får en flott markert midje som alle drømmer om til den store dagen.

Men ta det med ro. Vi er her for å hjelp deg og få frem det beste i deg. Etter at vi har sett deg i butikken vår og kanskje ser deg i en kjole, så ser både du og vi som jobber her hva som vil passe din kropp.

Det spiller ingen rolle om man er en liten eller stor strørrelse. Det er fasongen som teller!

Vi slipper aldri en kunde ut fra vår butikk uten å si vår ærlige mening. Dette har vi fått utrolig fine tilbakemeldinger på.

Velkommen til en hyggelig prøving av brudekjoler i rolige omgivelser!

2019 byr på de rene enkle kjolene igjen etter at de har vært ute av bildet i flere år. Det er mye sateng og snittet er klassisk og elegant.

Det er fremdeles mye boheme kjoler, og den dype V utrigningen er fremdeles HOT. Lange ermer på kjoler er det også en del av, og mange kunder spør etter det.

Det er fremdeles mye chiffon kjoler, men også crepe er på full fart inn og mange er glade i det da det faller utrolig flott og tungt.

Farger kommer mer og mer, og i år har vi vært litt «gale» og tatt inn både lyseblått, rosa og grått. Vi vet at det er få som vil gifte seg i dette, men vi må jo ha det for å vise hvor fantastisk det er med litt farger.

Kappekjolene er det fremdeles litt av, men da med roligere topper enn før.

Blonder vil det alltid være på brudekjoler og også for 2019 er det mye blonder. Mange av blondene «glitrer» litt med paljetter. Det er også generelt mer «bling» enn hva det har vært før.

Men husk at selv om dette er hva vi ser på de store messene, er det du som skal velge kjole ut fra hva du liker, og hva som passer på din kropp og til ditt bryllup. Det er det viktigste og vi hjelper deg selvsagt med ærlige tilbakemeldinger.

Ønsker du også at vi skal hjelpe din tilkomne, har vi et stort utvalg av antrekk og bryllupsdress til brudgom.