Alle har vi vel drømt om den store kjolen til den store dagen. Hva slags brudekjole man skal velge kommer an på hva slags bryllup man ønsker.

Ønsker man et stort og romantisk bryllup, kreves det ofte mer av kjolen enn hva som ville være normalt på tinghuset.

Det kan være frustrerende for en brud å komme inn i en butikk og starte med prøving. Det finnes jo så mange forskjellige kjoler og stiler. Hva skal man velge? Slapp helt av! Vi er her for å hjelpe deg og kan fortelle deg hva slags brudekjoler som vil passe for deg.
Her kan du se et lite utvalg av våre brudekjoler.

Etter 25 år i bransjen vet vi veldig fort hva slags kjoler som vil passe for akkurat deg. Ja, nesten bare ved å se på deg når du kommer inn i butikken, vil vi kunne fortelle deg hva slags kjoler som vil være fin til din kroppsfasong. Så gjenstår det bare å se om du er enig!

En feil mange bruder gjør, er at de prøver alt for mange kjoler. Dersom man finner fire til fem kjoler som man liker så godt at man kan tenke seg å gifte seg i de, så ikke prøv fler. Dette er en pekepinn vi har hatt i mange år som vi vet fungerer.
Prøver man for mange kjoler, blir man fort frustrert. Dette sier vi fordi vi har solid erfaring og vet at bruden ofte får det vondt når valget av kjole skal tas. Veldig ofte ender bruden opp med en av de første kjolene de prøvde. Høres det kjent ut?

Så det med at førsteinntrykket er viktig gjelder også ved kjøp av brudekjolen.

Dersom du har smale skuldre, ikke velg loddrette linjer. Velg heller vannrette. De vil løfte deg opp av kjolen på en helt annen måte og du vil få en penere holdning.

Har du derimot brede skuldre, da gjelder omvendt regel. Velg heller loddrette linjer enn vannrette. Man kan også som bredskuldret ha stroppeløst. Det kommer litt an på skjæringen på kjolen.

Mange tror at dersom man er stor så skal man skjule det med ekstra stoff. Dette er ofte feil og vil i stedet fremheve det man helst vil skjule. Velg heller stroppeløse kjoler og drapering over midjen. Dette er utrolig flott, og man får en flott markert midje som alle drømmer om til den store dagen.

Men ta det med ro. Vi er her for å hjelp deg og få frem det beste i deg. Etter at vi har sett deg i butikken vår og kanskje ser deg i en kjole, så ser både du og vi som jobber her hva som vil passe din kropp.

Det spiller ingen rolle om man er en liten eller stor strørrelse. Det er fasongen som teller!

Vi slipper aldri en kunde ut fra vår butikk uten å si vår ærlige mening. Dette har vi fått utrolig fine tilbakemeldinger på.

Velkommen til en hyggelig prøving av brudekjoler i rolige omgivelser!

I 2022 er alt lov! Det kommer alt fra de helt enkle kjoler i crepe til store prinsessekjoler.

Det er fremdeles mye boheme kjoler, og de kommer mer og mer i Nude farger. Lange ermer på kjoler er det også en del av, og mange kunder spør etter det. Skjørtene på boheme kjolene er både chiffon, samt store kraftige blonder i smalere varianter.

Farger kommer mer og mer, og vi ser at kundene våre spør oftere etter det.

Blonder vil det alltid være på brudekjoler og også for 2022 er det mye blonder. Mange av blondene «glitrer» litt med paljetter. Det er også generelt mer «bling» enn hva det har vært før.

Men husk at selv om dette er hva vi ser på de store messene, er det du som skal velge kjole ut fra hva du liker, og hva som passer på din kropp og til ditt bryllup. Det er det viktigste og vi hjelper deg selvsagt med ærlige tilbakemeldinger.